Népszerű receptek


Szia kedves Olvasó!

 

A főzés, az evés mind-mind egy nagy kaland. Legyen szó magyaros étrendről, vagy medditerrán ételekről a tányérodon, tájegységenként változó, mégis ugyanolyan étrendről....ez mind-mind művészet és egy nagy kaland.

Érzed a jól elkészült étel illatát, és ha csak rágondolsz, az íze megjelenik a szádban. Érezted már a töltött káposzta, vagy a frissen sült pogácsa ízét a szádban sütés-főzés nélkül is?

 

Ez a magazin receptekről szól.

Cégünknek több magazinja is van, a RECEPT LAPJA egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új információkkal, finomabbnál-finomabb ételekkel, édességekkel. Így érdemes időnként visszatérned, ha főzni, sütögetni szeretnél.

 

Milyen témákat foglal magában a ReceptLapja?        

Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való receptet. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, ezért a ReceptLapja magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző receptek kerülnek fel. Emellett pedig igyekszünk segítséget nyújtani a kezdő háziasszonyoknak is, a Hasznos információk címke alatt. De gondolunk a glutén-, tojás-, vagy minden mentes Olvasóinkra is, a ...Spec receptek rovat alatt Nekik is szeretnénk örömteli  pillanatokat szerezni.

 

Hogyan épül fel a ReceptLapja oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

 

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok finom receptet találsz, és tölthetsz fel, hiszen akár Te is lehetsz az egyik receptírónk. Magazinunkban bárki megoszthatja velünk kedvenc ételeit, süteményeit. Bátran töltsd fel saját receptjeidet, vagy keresgélj az oldalon lévők között.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul a ReceptLapja közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.

 

Csatlakozz szerkesztő-csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a Facebook-on. Ez roppant érdekes tevékenység, és mivel napjainkban életünk része, ezért már számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a lehetőségekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: A fenti menüsorban kattints a Bejelentkezés gombra.

2. lépés: Görgess teljesen le az oldal aljára. Ne a fenti Regisztráció részt válaszd ki, hanem a lenti magazinigénylő részt. Az van odaírva: Itt tudod igényelni, ha ezt választod!

3. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez.

 

Az étel elkészítése is szívből jövő tevékenység, minél nagyobb szeretettel készítjük el az asztalra valót, annál finomabb lesz.

Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

Recept Lapja csapata

 

Ez a recept eredetileg a Recept Lapja Magazinban jelent meg.

További cikkeimet ITT tudod elolvasni.


Tetszett a cikk?

 

Cikkajánló

További cikkek »