Káprázatos sütemény, ami fenségesen finom, nagyon gyümölcsös és még sütni sem kell!
- 3 dl görög joghurt
- 20 g zselatin
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg mascarpone
- 25 dkg piros gyümölcs (málna, szeder, ribizli)
- 14 db babapiskóta
Elkészítése:
A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a gyümölcsök háromnegyedét.
A zselatint az előírás szerint kevés vízben feloldjuk és a krémhez keverjük.
A mascarponét a porcukorral kikeverjük, és a krémhez adjuk.
Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beletesszük a babapiskótákat.
A krémet belekanalazzuk és elsimítjuk.
Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a krém megdermedjen.
Amikor már szilárd, a fóliával együtt kiemeljük a formából.
A tetejére halmozzuk a megmaradt gyümölcsöket és szeletelhetjük is.
Készítsd bármilyen neked tetsző gyümölccsel!
Ez a cikk eredetileg a KarácsonyVilága Magazinban jelent meg. További cikkeimet https://karacsonyvilaga.hu/ tudod elolvasni.