Egy jó frizura széppé tesz

Egy jó frizura széppé tesz


A legcsinosabb frizurák 40 év feletti, kerek arcú hölgyeknek! Vonzóak és nőiesek!

Egy csinos frizura minden nő számára fontos dolog, ezért az arcunk formája szerint válasszuk ki a hajformánkat. A kerek arcú nők számára nem javasolt az egyenes, sűrű frufru, mert ez kövéríti az arcot. Az aszimmetrikus frufru viszont kellemes, elegáns stílust kölcsönöz. A kerek arcú hölgyek ne fésüljék hátra a hajukat, sőt arra is vigyázzanak, hogy a fülük takarva legyen.

 Ma mutatunk nektek néhány olyan frizurát, amelyek remekül állnak a kerek arcú hölgyeknek, sőt azt is láthatjátok, hogy az őszre festett haj milyen jól áll azoknak a hölgyeknek, akinek markáns arcvonásaik vannak.

Ezek a frizurák nem csak a kerek arcú hölgyeknek állnak jól, de őket egyszerűen megszépítik! A fotókon láthatjátok, hogy nem csak a huszonéves nőknek állnak jól a divatos frizurák. 40, sőt 50 éves kor felett is lehetsz csinos és vonzó!

Csinos frizurák 40 év feletti hölgyeknek

 1. Rövid

A fotón látható frufru oválisabb arcformát kölcsönöz. Ez a fajta frizura nagyon egyszerű, könnyen elkészíthető. Az oldalt lévő hajszálak a rövid frufruval együtt kiegyensúlyozzak az arcvonásokat.

2. Réteges

Ez a hajforma azoknak a nőknek javallott, akik sűrű hajjal rendelkeznek. A fotón látható frizurát reggelente néhány perc alatt beszáríthatjuk, de ha jól van levágva, nem igényel túl sok törődést.

3. Elegáns

Karakteres, erős akaratú nők számára javallott, fiatalító hatása van és megnyújtja az arcot.

4. Divatos

Ez a frizura fiatalságot sugároz. Azok a nők akik szeretnének valami újat kipróbálni, válasszák ezt a frizurát. Nagyon fontos, hogy egy tapasztalt fodrászra bízzuk a hajvágást, hogy tökéletes legyen az összhatás.

5. Nőies

Az aszimmetria egy kissé misztikus és elfedi az arc kisebb hibáit. Az aszimmetrikus hajvágás vidámabbá teszi a megjelenést még akkor is, ha a hajszín ősz.

6. Modern

Ez a frizura olyan hölgyek számára javallott, akiknek jellegzetes arcvonásaik vannak. Az eredmény annyira lenyűgöző, hogy nagy eséllyel a kedvenc frizuránkká válik. A lépcsőzetes hajvágásnak köszönhetően élénk, modern stílust érhetünk el.

7. Vonzó

Figyeljétek meg a következő fotót! A fej oldalán lévő hajszálak egy elegáns háromszög formát alkotnak, amely nagyon jól mutat. Kissé naiv benyomást kelt, de fiatalító hatása van.

8. Rövid bubi frufruval

A haj elválasztása, az elegáns frufru és a finom vonalak, igazi nőies külsőt tükröznek. Ez egy csodálatraméltó frizura és könnyen rendben tartható.

9. Játékos merészség

Hasonlít egy férfias nyíráshoz? Néha egy érett nő számára ez a frizura a legjobb választás!

Egy új frizura mindig magabiztossággal tölt el!

Forrás: ketkes.com

Ez a cikk eredetileg a SzépségVilága Magazinban jelent meg. További cikkeimet  IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

Tetszett a cikk?

 

Cikkajánló

További cikkek »